Peltor Bull's Eye Tuotteet

Suojaa kuulosi haluamallasi tavalla. Kaikki ampumalajit asettavat kuulonsuojaimille erityisen korkeat vaatimukset. Suojaimen tulee istua tukevasti ja mukavasti, olematta kuitenkaan tiellä. Sen on tarjottava riittävä suojaus, sitä on voitava säilyttää käyttövalmiina jne. Peltorin laaja kupusuojainvalikoima antaa mahdollisuuden valita täydellisen suojauksen juuri omia tarpeitasi varten.

bulls_eye_1.jpg

 

Peltor Bull's Eye I kuulonsuojain

 

Ampujan kuulonsuojain. Kuulonsuojaimen kuvuissa on matalaksi viistetty alaosa ja siinä on kevyt slimline-profiili sekä urheiluammuntaan että sotilasammuntaan. Kokoontaitettava päälakisanka mahdollistaa helpon ja turvallisen säilytyksen taskussa tai laukussa. Leveiden neste-/vaahtotäytteisten tiivisterenkaiden ansiosta tiiviys on optimaalinen ja puristuspaine alhainen, mistä syystä suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja.
bulleye2.jpg

Peltor Bull's Eye II kuulonsuojain

 

Bull’s Eye II on kuulonsuojain vaativiin meluolosuhteisiin. Mukava pitkienkin passijaksojen aikana. Ohut, kätevä, kokoontaitettava sanka.
Värivaihtoehdot punainen, vihreä ja musta. Paino 230 g.

bulls_eye_iii.jpg

Peltor Bull's Eye III kuulonsuojain

 

Bull’s Eye III on erittäin voimakkaasti vaimentava kuulonsuojain. Äärimmäisiin meluolosuhteisiin tai tilanteisiin, joissa ympäristön äänet voivat haitata keskittymistä. Leveä, pehmustettu sanka on mukava pitkienkin passijaksojen aikana. Saatavana vain vihreänä. Paino 285 g.